13.3.10

Blood&Roses- Enough Is Never Enough



Goth punk denilince sanırım en sevdiğim gruplardan biri Blood&Roses. Grup Londra’dan ve ilk albümleri (Some) Like it Hot 1983 yılında yayınlanmış. Bugün sizinle paylaşacağımız albümleri Enough Is Never Enough 1985 yılında yayınlanmış 2. albümleri. Ayrıca ilginizi çekerse, canlı kayıtlarıda bulunabiliyor nette ve açıkcası ses kayıtları iyi olmasada albüm soundlarından daha farklı bir Blood& Roses buluyorsunuz. Özellikle 1983 yılında çıkardıkları 96 Tapes-Life After Death demosu çok güzel. Blood&Roses’ın synthli şarkılarını seviyorum fakat synthsizde güzelmiş.

Blood&Roses’ın gitaristi Bob Short anarşist-situasyonist Kill Your Pet Puppy kolektifinden-1979 ile 84 yılları arasında bu isimle bir fanzinde yayınladılar, bu fanzin 76 ile 79 yılları arasında yayınladıkları fanzininin devamı sayılabilir. Kill Your Pet Puppy fanzini, İngiltere’deki anarko-punk akımının başlangıcında da bir yere sahiptir. Ve grubun durduğu nokta açısındada yeterince bilgi verici. Politik aktifliği bulunan gruplar keşfettikçe daha çok heyecanlanıyorum.

Ayrıca belirtmeden geçmeyeyim, her ne kadar ben Blood&Roses’ın albüm kapaklarından pek hoşlanmasamda, albüm kapakları vokal Lisa Kirby tarafından yapılmış.

Enough Is Never Enough

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder