8.4.11

The Ex - Catch My Shoe


“Do you still watch a flat TV?/ Do you still listen to MP3s/ Well, no one has computers anymore/ Because cold, cold weather is back!"

Yukarıdaki dizeler The Ex’in politik olarak hala ne kadar keskin olduğunun kanıtı olmalı.Geçtiğimiz yıl 30 senelik vokalistiyle yollarını ayıran grup Zea grubundan Arnold De Boer’i G W Sok’un yerine getirerek müzikal ve politik duruşlarından hiç bir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor.

The Ex hakkındaki belgesel film Beautiful Frenzy’yi izleyenler bilir, Dvd extralarında The Ex’in 25’nci yılı kutlamaları dolayısıyla gruba destek amaçlı sahne alan topluluklardan biride Shellac idi ve Steve Albini The Ex’in ölümsüzlüğü ile ilgili hafif komik ama çok gerçekçi bir konuşma yapıyordu. Bu o zaman beni gülümsetmişti ama 30 yıllık vokalistlerinin ardından pek yabancı olmasa da bir başkasını getirip üstüne birde hemen akabinde yeni albüm kaydedebilen bi grup olarak The Ex beni düşüncelere sevk ediyor. Galiba bu adamlar nalları dikene kadar çalacaklar diyorum.Her neyse daha fazla söze gerek yok, gecikmiş bir post olarak The Ex’in 2011 albümü Catch My Shoe aşağıdaki linkten indirilebilir.

The Ex - Catch My Shoe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder