17.4.11

My Dad Is Dead - The Taller You Are, The Shorter You Get


Bazen arkadaşlarımızın önerdiği müzikleri pek sallamayız çünkü kendi müziğimiz yani elimizde var olan hep daha değerlidir , biriciktir vs. (bkz. HATA)…Bence tüm arkadaşlarınızın önerilerine en azından bir kere bakmalısınız çünkü size hayatınızın müziğini önermiş olabilirler.Bundan bir kaç ay önce arkadaşım Yaprak bana My Dad is Dead isimli müthiş müziği önermeden henüz adını bile duymuş değildim.


Mark Edwards Cleveland’lı topluluk Riot Architecture’ ın davulcusuydu.1984 yılı sonlarına doğru gitar kendi kendine gitar çalmayı öğrendi ve solo projesi olan My Dad is Dead’i hayatı geçirdi.İlk turnelerinde davul makinasından yardım alan Edwards ilerleyen zamanlarda basçı Jeff Curtis ve daha sonraları Bastro ve Tortoise gibi gruplarda çalacak olan John McEntire’ı davulcu olarak grubuna aldı.Bu kişiler daha sonraları başka gruplarda çalmak isteyince yerlerine Chris Burgess (bas) Scott Pickering (davul) geldi ve bu isimlerle 1989 Avrupa turnesine çıkıldı. Aynı yıl içinde Homestead Records için kaydettikleri son album olan The Taller You Are, The Shorter You Get piyasaya sürüldü.


My Dad is Dead’in 80lerde çıkardığı tüm kayıtları dinledim ve bence en iyisi bu album lütfen alttaki linkten bu müthiş kaydı indiriniz ve keyfine bakınız.


The Taller You Are, The Shorter You Get

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder